miercuri, 15 iulie 2015

Epilarea definitiva la indemana ta!

Hello,
Pentru ca suntem o familie mare si ne impartasim cele mai noi descoperiri,nu puteam tine pentru mine secretul,care elimina DEFINITIV problema pilozitatii  .
Deja v-am facut curioase?
Cu siguranta ,nu o singura data a trebuit sa plec la o iesire cu fetele sau la o intalnire importanta si parul nedorit se ivea frumos prin dresul meu,astfel ca mai pierdeam vreo 30 minute sa rezolv problema..cu riscul de a intarzia.
Zilele trecute am cautat pe google(traiasca internetul!) "ceva" care sa ma scape odata de aceasta munca enervanta,dureroasa si deloc platita :)
Hei! Si ce credeti?
Simplu,rapid si la tine acasa poti sa ai picioare perfecte ,fara iritatii si mereu catifelate.Minunea asta mica,fiabila si mereu la indemana are grija de tine.
Daca v-am facut curioase,se numeste Silk'n Flash&Go  ,este un epilator pentru epilare definiva si il gasiti pe silkn.ro la un pret super avantajos.

Flash & Go este ideal pentru persoanele care doresc:
-          Sa spuna la revedere de la parul nedorit.
-          Tratament pentru zonele sensibile (zona inghinala, mustata, perciuni, ceafa, axila).
-          Un tratament in viteza. Deoarece Silkn Flash & Go asigura un tratament rapid, fara a avea grija ca bateria va muri inainte de a termina sesiunea intrucat e conectat la priza.
-          Protocol pentru rezultate mai rapide si eficacitate sporita actualizate.
-          O piele catifelata, fara fire de par crescute sub piele sau arsuri.
-          Reglarea intensitatii impulsului luminos dupa bunul plac

Epilatorul Silkn Flash & Go are un design ergonomic pentru tratarea zonelor greu accesibile si sensibile, cum ar fi zona inghinala sau orice zona cu curbe care necesita o abordare mai bine directionata.Are dimensiunea spotului de 4 cm si beneficiaza de senzor pentru determinarea cantitatii de pigment de la nivelul pielii  si  garanteaza utilizarea aparatului in conditii de siguranta.
Epilatorul beneficiaza de livrare gratuita si il aveti la dispozitie in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii.
Simplu,rapid si extrem de placut!
Si acum sa trecem la probat costume de baie!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu