vineri, 30 octombrie 2015

Un Halloween cât mai îndrăzneţ

Adoptată de pe tărâmuri americane Halloweenul mai are puţin şi bate la uşă.
Deja sunt sătulă de vampiri însetaţi ,insectele care stau să îţi intre în gură sau sângele de fecioară servit din pahare de cristal,aşa că vreau să vă prezint o alternativă mai incitantă a acestei sărbători.
Apropo....Cine naiba vrea să bea sânge de fecioară,chiar şi metaforic vorbind?!!
Internetul vuieşte cu fel şi fel de costume,truse de machiaj pentru cele mai înfiorătoare chipuri şi multe astfel de artificii pentru a fi în centrul atenţiei.
În umila mea căutare am găsit nişte costumaşe jucăuşe ,care ar transforma şi cea mai scarry vampiriţă într-o diva sexy şi rea.
For the one who wants to be saved....vă prezint pompierul de serviciu,gata să stingă şi cele mai închinse trupuri.
So,ladies vă prezint un costumas care a fost vizionat de peste 1542 de ori până acum,ultimul fiind achiziţionat chiar joi.Cu siguranţă petrecerile înfricoşătoare se vor transforma pe deplin..
Costum sexy de poliţistă compus din 5 piese: top, fustă, caschetă, chilot şi mănuşi. Topul se închide în faţă cu fermoar şi este realizat dintr-un material elastic în combinaţie cu imitaţie de piele. Fusta scurtă este confecţionată din imitaţie de piele şi poate fi reglată în talie datorită curelei...Aveţi grijă la consumul de alcool ca doamna poliţistă este la datorie ;) !
For the after  party m-a amuzat teribil acest  Obsessive CutieCostum sexy de bucatareasă compus din rochiţă cu şorţ şi chilot asortat, ambele confecţionate din material elastic în combinaţie cu satin roz.
Cred că anul acesta voi fi un simplu heruvim şi vă las pe voi ,cele mai îndrăzneţe să vă îmbrăcaţi cât mai provocator...see you!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu