duminică, 31 ianuarie 2016

Culoarea dragostei de la Just4Girls.ro

Lenjeria intimă este subiect de discuţii aprinse  din cele mai vechi timpuri.
Pe lângă rolul său igienic şi cel  de protecţie, acest obiect vestimentar a dat naştere multor fantezii care mai de care mai îndrăzneţe.De fapt, o bucăţică minusculă de material este acel ceva care stârneşte pasiuni în cele mai îngheţate trupuri şi înfierbântă cele mai pudice persoane.
Şi nu are cum să nu fie aşa!Atingerile fine ale materialului de calitate, liniile delicate ale cusăturilor şi imprimeurile care trezesc imaginaţia oricărei persoane, sunt ingredientele perfecte pentru ca un trup frumos să fie înnobilat cu o  lenjerie sexy  şi de calitate superioară.

Un mod subtil de a-i arăta persoanei dragi cât de mult o iubeşti este prin oferirea de mici atenţii.Cu siguranţă un cadou ce constă într-un obiect de lenjerie intimă care sa  pună în valoare trupul frumos al femeii de lângă dvs o va bucura şi îi va aminti ce persoană minunată are lângă ea.

Câteva lucruri pe care ar trebui să le stiţi despre culoarea lenjeriei intime şi ce mesaje ascunde ea:

*Albul-culoarea inocenţei este în topul preferinţelor doamnelor pentru aspectul său diafan.Trebuie ştiut că persoanele care poartă această culoare sunt firi deschise, calme, de o sinceritate debordantă şi delicate.

*Roşu-sau focul pasiunii!Nu cred că există femeie care să nu aibă cel puţin un sutien roşu.Firi vulcanice, femeile care preferă lenjeria intima de culoare roşie sunt pasionale, conştiente de senzualitatea lor şi le place să se joace.

*Verde-pentru naturaleţe şi libertate.Femeile puternice şi sigure pe ele acceptă provocări vestimentare în cele mai puternice culori, iar verdele este una dintre acestea.
Îndrăzniţi?

*Galben-firi calde cu bună dispoziţie şi poftă de viaţă.Cum să nu fii astfel când porţi o culoare atât de puternică şi frumoasă?

*Rozul este feminin şi romantic.Defineşte femeia jucăuşă, energică cu mult tupeu dar şi cu o doză de inocenţă.O combinaţie interesantă menită să surprindă bărbatul de lângă ea.

*Negru este purtat în special de femei cu personalităţi puternice, autoritare, dar care odată "îmblânzite" pot fi adevărate pisicuţe în pat.

Indiferent de culoarea lenjeriei intime, acest obiect vestimentar a evoluat de-alungul timpului   transformânduse în adevarate piese de colecţie care înfrumuseţează viaţa intimă.
Cum frumoasa sărbatoare a dragostei se apropie atunci vă invit să răsfoiţi  colecţia de lenjerie Valentine’s Day de la  Just4Girls.ro, care ne încântă cu piese seducătoare şi foarte rafinate, totul la preţuri accesibile şi cu livrare rapidă oriunde în ţară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu