joi, 28 ianuarie 2016

Parfumuri de calitate la preţuri mici

Nu cred că există persoană care să nu aibă cel puţin un parfum.Nici nu are cum!
Notele luxuriante de vanilie, mosc sau delicatele flori precum bujorul sau trandafirul cuceresc inimile  şi conturează personalităţi.
Cu siguranţă este mai uşor pentru o femeia să schimbe un ruj sau un fard, însă parfumul este ceva intim.Acea sticluţă este o extensie a sa şi atunci alegerile trebuie făcute cu grijă...asta în cazul în care nu sunteţi o fire curajoasă şi vă plac provocările :)
Ce trebuie să ştim despre parfumuri.
În primul rând că fiecare parfum are trei rânduri de note: de vârf, de mijloc şi de bază.
Notele de vârf se evaporă primele, pe când cele de bază sunt de fapt esenţa parfumului şi vor persista cât mai mult timp pe piele.Notele de mijloc sunt un fel de surpriză plăcut mirositoare deoarece se lasă descoperite abia după pulverizarea poţiunii.
*Nu uitaţi faptul că un parfum poate mirosi diferit pe pielea altei persoane datorită ph-ului diferit al pielii.Încă un secret este faptul că pe pielea uscată parfumul se evaporă cel  mai repede.

*În momentul în care testaţi un parfum uitaţi de obiceiul de a freca încheietura mâinii deoarece veţi altera mirosul acestuia.Puţină răbdare şi notele sale va vor inunda simţul olfactiv.
Aveţi de asemenea grijă la testerele de hârtie pentru că va pot induce în eroare mai ales dacă parfumul tester este de prea mult timp la raft.
*Momentul prielnic pentru a cumpăra un parfum este dimineaţa deoarece în acest moment al zilei simţul mirosului este mai sensibil şi totodată trebuie reţinut faptul că nu este bine sa faceţi exces, apăsând pe puf mai mult decât trebuie.Ceilalţi pot fi deranjaţi de mirosul prea puternic la primele ore ale dimineţii.
 Ce parfum purtăm în funcţie de activităţi?
*Cu siguranţă dacă mergeţi la sală nu doriţi să mirosiţi a bomboane fondante, aşa că alegerea potrivită sunt parfumurile cu note fresh şi discrete.
Pentru zi, fie că mergeţi la serviciu  sau la o întâlnire de afaceri este indicat să purtaţi un parfum cu note fructate, delicat şi aplicat cu grijă, fără a face exces de zel.
Dacă mergeţi la o petrecere atunci notele exotice,orientale sunt cele mai potrivite.Împreună cu o ţinută elegantă vă veţi transporta într-o divă.
De unde cumpărăm parfumuri de calitate la preţuri mici?
 Mai multe parfumuri ieftine poţi găsi aici la preţuri începând de la 50 lei.Toate de calitate şi pentru toate gusturile!Intraţi pe link şi beneficiaţi de reduceri substanţiale şi multe alte surprize!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu