luni, 11 ianuarie 2016

Parfumuri ieftine doar de la Pandera.ro

"Parfumul, acel prieten care nu te va trăda niciodată!", 
Te înalţă cu fiecare adiere a miresmelor sale, este fără drept de apel o necesitate şi crează o dependenţă plăcută.Toate acele note care îţi învăluie trupul, se regăsesc într-o sticluţă creată special pentru femeia romantică şi elegantă din tine.
Eu am o relaţie aparte cu această poţiune magică, iar un rol important în alegerea sa îl reprezintă starea de spirit pe care o am în acel moment.
Ştiu că este riscant să faci alegeri când eşti obosit sau supărat dar, surprinzător, atunci constaţi ca un parfum bun te revigorează.
Este ca o terapie, iar cu fiecare notă care îţi impregnează papilele olfactive, realizezi cât de bine te simţi.
Am învăţat de-a lungul timpului "să citesc" o persoană după parfumul pe care îl poartă.
Poţi constata în mod surprinzător dacă respectiva are o fire zglobie sau este o introvertită îndragostită de poezie şi filmele anilor 
 '80, deoarece  parfumul este o prelungire a personalităţii sale.
Primul parfum pe care l-am făcut cadou a fost Paco Rabanne Lady Million.L-am cumpărat pentru mama deoarece i se potriveşte de minune.Este dulce şi delicat precum ea, iar notele de flori de portocal te transpune pe meleagurile mediteraneene.
Notele sale pure de patchouli îmbinate cu eleganţa florilor de iasomie fac din acest parfum o  veritabilă armă a seducţiei.
Pentru că parfumul este o carte de vizită trebuie avut întotdeauna grijă cum îl purtăm, în ce moment al zilei şi la ce ţinută .
Cu siguranţă o ieşire cu schiurile pe pârtie nu poate fi completată de un parfum cu note dulci, care se vor intensifica în miros odată cu încălzirea trupului.Vei ajunge să miroşi ca o acadea.
Mai degrabă nuanţele cristaline cum sunt cele ale parfumului Acqua di Gio Pour Homme  se potrivesc unui asemenea moment.Acesta este şi parfumul preferat al soţului meu, un împătimit al sporturilor în aer liber şi un iubitor incurabil al iernii.
Dacă v-am făcut curioase şi doriţi să vă răsfăţaţi cu cele mai preţioase esenţe, puteţi cumpăra parfumuri ieftine doar de la Pandera.ro .
Peste 28 de branduri de renume cum ar fi Armani, Burberry, Dior, Kenzo, Nina Ricci şi mulţi alţii se regăsesc pe Pandera.ro pentru a satisface şi cele mai năstruşnice şi curioase personalităţi.
Îmi place mult la acest site faptul că are filtru pentru preţuri, astfel poţi găsi foarte uşor parfumuri care costă doar 60 ron până la cele de peste 200 ron.
Pentru domnişoarele care vor să  fie sexy chiar dacă afară temperaturile nu trec peste 5 grade Celsius, Carolina Herrera 212 Sexy este alegerea perfectă.
Note seducătoare de bergamotă sunt completate de piperul roz, vanilie şi lemn de santal.
Dincolo de mirosul său deosebit, acest parfumul este jucăuş şi incitant, seducându-i până şi pe cei mai irezistibili domni.Fetelor aveţi grijă cum îl purtaţi şi unde! ;) Îl găsiţi la un super preţ, doar pe Pandera.ro, locul unde parfumurile chiar persistă!Doar adăugaţi produsele preferate în coş  şi le veţi avea la dumneavoastră în cel mai scurt timp. Plata se face foarte simplu, în sistem ramburs şi pentru că surprizele nu vin niciodată singure, beneficiaţi de transport gratuit la o comandă mai mare de 200 de ron.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu