marți, 16 februarie 2016

Zece motive pentru care aleg Climatico

Vine vara, bine îmi pare, însă soarele e tare!!
Da...îmi place vara pentru faptul că te poţi bucura de plajă, de dimineţile cu soare, de briza mării atunci când mergi în vacanţă, însă ce facem în perioada curprinsă între orele 12 şi 18, când pe toate posturile de televiziune vezi numai breaking news cu persoane cărora li s-a făcut rău de la căldură, inclusiv în  propria locuinţă.
Când mă gândesc la vara trecută, în care m-am simţit ca o sardină pe uscat în lunile iulie şi august, parcă îmi trece cheful de vară.

Însă pentru toate există o soluţie.
Aici intră în scenă Climatico, companie de renume ce comercializează şi instalează sisteme de climatizare, ventilaţie şi încălzire a locuinţelor şi spaţiilor comerciale.
Practic ei îţi montează instalaţia şi îţi oferă atât garanţie cât şi service pentru aceasta.


De ce aleg Climatico?
1.Au produse de top
Cu siguranţă suntem mulţi din aceia care la prima zi de caniculă căutăm disperaţi un aparat de aer condiţionat şi niciodată nu găsim  ceea ce ne   trebuie atât ca preţ, dar şi calitativ.
La Climatico scapi de această problemă deoarece pe site vei găsi produse de la cei mai importanţi producători din domeniu ca: Lg, Daikin, Panasonic, Samsung, Sharp, Ariston şi mulţi alţii.

2.De asemenea la comandarea unui aparat de aer condiţionat beneficiaţi de transport GRATUIT  în toată ţara. Personal, sunt plăcut surprinsă de această facilitate oferită clienţilor, mai ales că de multi ori transportul poate costa destul de mult.

Nu neglijaţi  nici partea de montaj...Niciodată să nu alegeţi personal necalificat pentru o asemenea operaţiune.
3.Climatico asigură montaj cu personal acreditat.Trebuie doar să selectaţi opţiunea respectivă  atunci când faceţi comanda.

4.Gama largă de produse  vă permite să alegeţi aparatul de aer conditionat de care aveţi nevoie.Unităţile disponibile sunt dintre cele mai diverse, de la cele cu capacităţi începând de la 7000BTU, pentru nevoi casnice, până la cele pentru spaţii comerciale, cu capacităţi impresionante de 60000BTU.

5.Securitate la cumpărături.Aveţi nu mai puţin de patru metode  pentru a plăti:

  • Online,cu cardul.Fără bătai de cap, simplu şi rapid.Totul securizat prin PayU.
  • Prin virament bancar în unul din conturile pe care le găsiţi pe site-ul lor. La fel de simplu şi rapid.
  • Dacă sunteţi din Bucureşti sau Ilfov puteţi plăti direct la curier, atunci când veţi primi comanda.
  • Ramburs ORIUNDE în ţară, şi aţi scăpat de o grijă.
6.La Climatico puteţi să achiziţionaţi produse  în 6 rate FĂRĂ DOBÂNDĂ.Ţin să felicit Climatico pentru că dovedeşte încă o dată că îşi respectă clienţii.Eu sunt una dintre acele persoane căreia i se pare mai flexibil să plăteşti lunar o sumă mai mică pentru un produs.

7.Pe lângă garanţia standard oferită de producători, Climatico vă oferă posibilitatea de a prelungi perioada acesteia prin metoda garanţie plus.Selectaţi una dintre cele două opţiuni(1 an sau 2 ) şi astfel prelungiţi durata de viaţă a aparatului dvs de aer condiţionat şi beneficiaţi de reparaţii gratuite, fără bătăi de cap.

8.Nu de puţine ori se întâmplă să achiziţionati un aparat de aer conditionat şi după o perioadă reveniţi la magazinul respectiv pentru a cumpăra produse de întreţinere sau alte piese, şi constataţi cu stupoare că NU comercializează aşa ceva sau nu sunt pe stoc în acel moment.
Climatico rezolvă această problema,  oferind clienţilor  o gamă complexă de materiale şi accesorii pentru ca aparatul dvs de aer condiţionat să funcţioneze PERFECT şi să vă bucuraţi de confort şi siguranţă.

9.Dacă până acum v-am vorbit doar de aparatele de aer condiţionat, vreau să vă informez că cei de la Climatico comercializează şi aparate de încălzire, atât pentru a asigura confortul termic al  locuinţei cât şi pentru încălzirea apei. Şi aici profesionalismul îşi spune cuvântul, pentru că veţi găsi pe site produse dintre cele mai bune şi diverse.
                  Boilere
  •  electrice                                               
  •  mixte                                                     
  • pe lemne                                               
  •  pe gaz                                                
  • pe serpentină
  • solare
  • tank în tank 
  • cu pompă de căldură

   Centrale termice                                             

  • cu tiraj forţat
  • în condensatie
  • cu tiraj natural
  • termice electrice

    
*Veţi găsi inclusiv centrale termice cu combustibil solid, într-o gamă variată de produse, cu posibilităţi multiple de alimentare.
*Pentru persoanele care îşi doresc o locuinţă eficientă din punct de vedere energetic, Climatico oferă panouri solare pentru apa caldă, module solare  sau sisteme solare complete.

10.Comunicarea eficientă  şi rapiditatea cu care răspund solicitărilor este o garanţie oferită clienţilor că au ales o firmă serioasă, care lucrează cu cei mai profesionişti din domeniu.
Veţi găsi pe site trei numere de telefon disponibile, inclusiv suport online unde puteţi transmite întrebările dvs.Un operator Climatico vă va răspunde în cel mai scurt timp!

Indiferent de anotimp bucură-te de confort şi alege Climatico!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu