luni, 28 martie 2016

Cosmetice naturale Greceşti - Stil Natural

Am creat pe blog secţiunea "Natural products" din dorinţa de a vă prezenta o alternativă sănătoasă cu privire la  produsele de îngrijire. Fie că este vorba de ten, corp sau păr cu toţii ar trebui să fim mai atenţi ce creme, şampoane, scruburi ş.a.m.d. folosim, pentru că de multe ori un produs nu este indicat tipului nostru de piele sau păr sau ingredientele sale pot fi dăunătoare.


Astăzi vreau să vă vorbesc despre site-ul  Stil Natural, singurul magazin online care distribuie  produsele Minoan Life în Romania.
Firma  Minoan Life îşi desfăşoară activitatea în oraşul Heraklion din frumoasa insulă Creta. Propria linie de produse cosmetice naturale, Olive Beauty MediCare, este  bazată doar pe ulei de măsline şi plante din bogata floră cretană.
Datorită ingredientelor naturale impactul benefic asupra  îngrijirii frumuseţii corporale este maxim.
Plantele folosite pentru a crea adevărate elixiruri de îngrijire sunt cultivate atât în centre de cercetare specializate în producţia de extracte din ierburi, uleiuri esenţiale şi compuşi bioactivi de origine naturală, cât şi de agricultori locali, care aplică practici de cultivare prietenoase cu natura.
Gama nu conţine conservanţi, parabeni, uleiuri minerale, silicon, SLES sau SLS  şi este testată dermatologic.

Stil Natural a luat naştere din dorinţa de a aduce pe meleagurile noastre  o bucăţică din Grecia şi din beneficiile uleiului de măsline produs în Creta, denumită şi Insula Miracolelor.
Deoarece mi s-a  oferit şansa de a face cunoştintă cu unele produse din gama Olive Beauty MediCare va invit să urmăriţi blogul pentru a fi la curent cu recenziile ce vor urma.

Prima impresie contează întotdeauna atunci când deschizi un colet. Mi s-a întâmplat chiar ieri să îmi vină un produs spart complet de la o firmă şi credeţi-mă ca nu este dezamăgire mai mare decât aceea când vezi cum munca ta e risipită din cauză că nu s-a folosit un ambalaj corespunzător.
Din fericire pentru mine, Stil Natural ştie ce îşi doreşte clientul şi are grijă ca totul să sosească în perfectă siguranţă.



Produsele primite sunt următoarele:
Gel de duş cu cu extracte de frunze de măslin, maghiran şi prickly pear.

Şampon cu extracte de salvie şi frunze de măslin.

Cremă de mâini hidratantă, cu ulei de măsline şi extract de struguri.

Cremă scrub naturală pentru faţă. Este unul dintre produsele mele preferate care acţionează de la prima utilizare.

Săpun cu ulei de masline şi lavandă, care miroase extraordinar de bine!

Untul de corp cu ulei de măsline, unt de măsline, unt de shea şi extract de maghiran .Un produs ce hrăneşte şi hidratează intens pielea.


Acestea sunt doar o parte dintre produsele gamei Olive Beauty MediCare. Pentru mai multe informaţii nu ezitaţi să accesati site-ul StilNatural.ro.

Ne vedem pe Facebook, Google+, Twitter, Pinterest, Instagram şi pentru orice întrebare nu uitaţi să mă contactaţi!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu