luni, 4 aprilie 2016

O nuntă de vis la Salon du Mariage Toujours l’Amour

- Draga mea pregăteşte-te...venim în ţară!!
- Abia aştept să ne vedem pentru că am o surpriză pentru tine!

Cam aşa suna telefonul primit cu ceva timp în urmă de la prietena mea cea mai bună, Adela!
Ne "cunoaştem" încă din maternitate, când destinul a făcut ca să fim născute în aceeaşi zi.
A urmat apoi grădiniţa, şcoala şi primul serviciu, evident, tot împreună!
După câţiva ani Cupidon ne-a lovit pe amândouă şi astfel fiecare a luat-o pe drumul vieţii, una în colţul celălalt al ţării şi cealaltă tocmai în Spania.
Adela, căci ea a plecat în însorita Barcelona, a urmat Facultatea de Arte şi împreună cu soţul ei şi-au deschis un magazin de artizanat, lucru ce i-a adus recunoaşterea talentului artistic şi peste hotare.

Dar să revenim la telefonul buclucaş.
M-am bucurat enorm că Adela va veni în ţară după mulţi ani, tocmai pentru a se căsători pe pământ românesc, însă când mi-a zis că doreşte ca prietena ei cea mai bună, să îi organizeze nunta...vestea a căzut ca un trăznet!
Tocmai eu?!...mamă a trei copii, super, mega ocupată,care îmi încep ziua la 5 dimineaţa şi o închei la 12 noaptea!
În acelaşi timp am considerat că este  o onoare ca cineva să îţi încredinţeze cea mai frumoasă zi din viaţă, aşa că am pornit în această aventură, pentru a organiza o nuntă ca în filme!

Despre Salon du Mariage Toujours l’Amour am citit de nenumărate ori deoarece este locul preferat al  vedetelor unde îşi organizează evenimentele cele mai importante. Revista Ghidul Miresei recomandă acest salon minunat ca locul ideal pentru o nuntă demnă de o prinţesă.
De asemenea, numeroasele diplome printre care "The Place To Be" îi atribuie   Salonului du Mariage Toujours l’Amour, titlul  de locaţie ideală pentru o nuntă de vis.
Acesta se află la doar 5 km de Aeroportul Otopeni şi 10 min. de mers de la Arcul de Triumf, în cadrul Săftica Resort.
Transportul este gratuit iar în parcarea generoasă  se asigură taxi-uri la plecare.
Totul este o oază de verdeaţă ce  dispune de foişoare superb amenajate şi o piscină demnă pentru această locaţie exclusivistă.
O parte dintre invitaţi vin din partea mirelui, tocmai din Spania, aşa că le vom oferi cazare în incinta Săftica Resort.
Cel mai important aspect al unei nunţi reuşite, pe lângă locaţie, este tematica, aşa că voi ţine cont de personalitatea mirilor. Adela este  o romantică incurabilă, un artist ce îmbină pastelul cu poezia, iar Alejandro,  sangre caliente por todos los poros, un spaniol get-beget, pentru care dansul este o a doua limbă.
Aranjamentele florale spectaculoase vor împodobi fiecare masă, iar mărturiile vor consta în tablouri în miniatură cu cei doi miri şi săpunuri inimioară cu lavandă(floarea preferată a miresei) inscripţionate cu iniţialele celor doi.
Salonul de nuntă este foarte spaţios, nu are stâlpi de susţinere, care ar putea împiedica zona de dans şi oferă o bună vizualizare.
Este perfect pentru frumoasele dansuri spaniole, şi împreună cu Adina am pregătit un moment special pentru a impresiona invitaţii.
Piese celebre precum "Amor, Amor", Amor a lui Julio Iglecias şi vocea  inconfundabilei Rocío Dúrcal  vor delecta invitaţii într-o atmosferă în stil neoromantic presărată cu jongleriile spectaculoase realizate de către barmani, focuri de artificii şi multe surprize.

Dansul mirilor, cel mai aşteptat moment al serii, se va desfăşura  pe acorduri de pian, într-un decor extravagant, pe un ponton special amenajat deasupra apei.
Meniul va include preparate tradiţionale româneşti ce se vor îmbina cu aperitive în stil spaniol, preparate de cel mai special chef, foarte apreciat de toţi invitaţii care au degustat aceste opere culinare.
Le vom oferi invitaţilor, berbecuţ la proţap iar a doua zi ne vom delecta la piscină cu celebra ciorbă de potroace, unde  vom rememora cea mai spectaculoasă nuntă!
Tortul va fi din marţipan cu cremă de şampanie şi trufe, va fi   decorat cu flori iar  momentul servirii acestuia va fi însoţit de artificii.
Zona de lounge oferă intimitate şi ne scapă de riscul ca invitaţii să se rătăcească.
Vom avea parte de un  cocktail-bar ultra all-inclusive, unde vom savura un mojito şi vom analiza măiestria barmanilor ( v-am mai vorbit de ei o dată, dar nu mă pot abţine).

Adela va fi răsfăţata serii deoarece Salon du Mariage Toujours l’Amour oferă toaletă specială pentru mireasă, pentru ca aceasta să se poată pregăti în linişte pentru cel mai deosebit moment al vieţii.
Alături de cea mai bună echipă şi Salon du Mariage Toujours l’Amour vom face din nunta Adelei şi a lui Alejandro, un moment unic ce va dăinui în inimile noastre pentru totdeauna!


Articol scris pentru o probă deosebită din Spring Super Blog 2016!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu