joi, 5 mai 2016

Lenjerii de pat din bumbac de la Cumpărămisim

Deorece petrecem aproximativ o treime din zi în pat este absolut necesar să beneficiem de confort maxim în timpul somnului pentru a ne trezi odihniţi şi pregătiţi pentru o nouă zi.
Lucrurile sunt simple la prima vedere însă nu este deloc aşa.
Pe lângă alegerea patului potrivit, a saltelei şi a pernelor, LENJERIA DE PAT nu trebuie neglijată deloc.



Cele mai importante aspecte de care să ţinem cont atunci când achiziţionăm lenjeria de pat sunt următoarele:
DIMENSIUNEA
Chiar dacă aveţi un pat dublu asta nu înseamnă că nu puteţi folosi lenjerie single, mai ales dacă împărţiţi patul cu partenerul. Se poate opta pentru această variantă pentru a evita să nu  rămâneţi dezveliţi pe timpul nopţii sau dacă folosiţi pilote cu grad diferit de izolare.

MATERIALUL
La capitolul materiale aveţi de unde alege.Veţi găsi lenjerii din bumbac, microfibră, satin, crep şi multe alte variante.
Materialul influenţează rezistenţa lenjeriei şi bineînţeles calitatea acesteia. Să nu uităm că proba de foc o reprezintă spălarea acesteia la maşina de spălat.
 Am găsit pentru dvs lenjerii de pat din bumbac de la Cumpărămisim foarte frumoase ca design, realizate 100% din bumbac care permit pielii să respire şi vă oferă un somn odihnitor.
Dovada stau recenziile clienţilor care acordă acestui site nota 10!

DESIGNUL
Fie că vorbim de dormitorul matrimonial, al copiilor sau cel de oaspeţi, lenjeria de pat trebuie să se integreze în spaţiul respectiv.
Pentru un aspect plăcut al patului este indicat să alegem modele odihnitoare pentru ochi, care vă îndeamnă la relaxare şi care nu vă obosesc retina prin culori stridente şi încărcate.
Pe Cumpărămisim.ro găsiţi o gamă variată de modele care pot face din dormitorul dvs o oază de relaxare şi confort!
Modele cu imprimeuri florale sunt la mare căutare iar o asemenea lenjerie aduce un colţ din natură la dvs în locuinţă.


De ce să alegeţi  Cumpărămisim. ro?

  • În primul rând pentru calitatea produselor, care sunt realizate în România, la standarde înalte oferind clienţilor cele mai frumoase articole pentru locuinţă.
  • Cumpărăturile sunt 100% sigure. Plata se poate realiza ramburs, la primirea comenzii, sau securizat, cu cardul.
  • Beneficiaţi de transport gratuit la comenzi de peste 400 ron.
  • Aveţi posibilitatea de a returna produsele conform legii.
  • Vă stau la dispoziţie operatori, gata să vă răspundă la orice întrebare. Doar sunaţi la numerele de telefon 0734.898.031 şi 0773.981.485.



Pentru a proteja lenjeria de pat nu uitaţi să folosiţi produse de curăţare  potrivite şi alegeti cu grijă programul maşinii de spălat.
*Lenjeria de pat se întoarce pe dos înainte de a o introduce în maşina de spălat.


Dacă v-a plăcut recomandarea mea vă invit să accesaţi site-ul pentru a viziona o gama variată de modele, la preţuri excepţionale ..Nu uitaţi de oferta săptămânii: La orice comandă ce conţine lenjerie sau cuvertură veţi primi gratuit 2 perne antialergice!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu